Browse Source

Wrote "privacy" paragraph and updated services on frontpage

dev
Sigrid Jensen 2 years ago
parent
commit
fc371c8d8b
 1. 14
    about/index.css
 2. 75
    about/index.php
 3. 160
    images/logos/gitea.svg
 4. 57
    index.php

14
about/index.css

@ -9,3 +9,17 @@
visibility: hidden;
}
.citation{
max-width: 550px;
margin: 0 auto;
padding-top: 20px;
}
.citation > p{
font-weight: bold;
font-size: 1.1rem;
}
.source{
}

75
about/index.php

@ -1,7 +1,7 @@
<html>
<head>
<link rel="stylesheet" href="https://cdn.jsdelivr.net/npm/semantic-ui@2.4.2/dist/semantic.min.css"/>
<link rel="stylesheet" href="index.css"/>
<link rel="stylesheet" href="/about/index.css"/>
<title>Om Fricloud forening</title>
<?php $thispage = "about"; ?>
</head>
@ -19,6 +19,7 @@
<a class="item" href="#finance">Økonomi</a>
<a class="item" href="#privacy">Privatliv</a>
<a class="item" href="#member">Bliv medlem</a>
<a class="item" href="#contact">Kontakt os</a>
</div>
</div>
</div>
@ -29,19 +30,13 @@
</h1>
<div>
<p>
Repellat et aspernatur possimus fugit alias alias voluptatem. Voluptatum veniam et explicabo qui dolores. Eius quis aliquid eligendi voluptatum. Eligendi vitae nihil ipsum. Id accusantium labore omnis voluptas magnam mollitia nesciunt rerum. Incidunt velit recusandae ut maxime atque.
Vi er kort sagt en forening der ejer og administrer servere sammen. foreningens servere hoster vi frie og open-source internettjenester der tilsammen kan erstatte en stor del af den usikre internettraffik den almene dankse borger hver dag udsættes for. Vi mener at alle burde have muligheden for at bruge internettet uden at udsætte sig selv for masseovervågning, og dermed kompromis med de menneskerettigheder og lovgivninger der beskytter vores data og privatliv. De tjenester Fricloud foreningen tilbyder alle medlemmer er gode og veletablerede alternativer til alt fra online drev til kommunikation, fra samarbejdsplatforme til sociale medier.
</p>
<p>
Laborum ipsam nulla incidunt sint deleniti voluptatum commodi rerum. Maxime et assumenda aperiam. Sed optio unde quasi. Nisi officiis harum sit et nihil ea. Facilis vel recusandae cumque.
Internettet som det ser ud i dag er i stykker, men det er svært for de fleste der bruger det at gøre noget ved det. Hvis man selv vil bestemme over sin data, skal man enten være et IT-geni, eller undgå at bruge internettet helt. Det er netop denne baggrund vi har skabt Fricloud. Som medlemmer af en forening ejer vi alle serverne og det data derpå - også dem som ikke kan administere en egen hånd. Som medlemmer af en forening får vi alle en stemme som bliver hørt. I modsætningen til virksomheder, vil det aldrig være i foreningens interesse at sælge data, eller anden vis udnytte medlemmerne, da det jo er medlemmernes servere, medlemmernes data og medlemmernes forening.
</p>
<p>
Sunt voluptatem saepe ut repellat. Impedit quas omnis atque minus omnis id. Ratione dolores sequi quibusdam enim adipisci ut. Architecto modi tempora molestiae eaque architecto dolorum culpa.
</p>
<p>
Laboriosam quo aliquid aut qui distinctio. Accusantium itaque sed esse vero est. Qui vel dolorem nobis. Beatae cumque consequuntur qui animi ut perspiciatis. Id consequuntur voluptas vero est voluptatum officia quis iste.
</p>
<p>
Vero et dolorem aut sed ullam. Officia sint quae aut sequi. Dolore dolor fugiat a tenetur neque quod deleniti.
Fircloud foreningen giver alle mulighed til at tage deres privatliv tilbage. Fricloud er for dem der ønsker et alternativ til de gratis internettjenester der fylder i vores arbejdsliv og vores privatliv som privatperson. Det er oplagt at det netop er disse tjenester der profiterer ved at slælge dit private data. Hos Fricloud hoster vi kun frie og open-source tjenster, hvilket betyder at de er sikrere og ofte bedre end deres konkurrenter. Som medlem af fricloud får du en enkelt bruger, og denne har adgang til alle tjenesterne vi tilbyder - for eksempel e-mail og online drev. Desuden vil du nemt kunne kontakte vores systemadminstratorer med problemer og spørgsmål. Som medlem af Fricloud er du også medlem er foreningen. Det vil blandt andet betyde at du er medejer af serverne, og at du får en stemme i hvad vi skal hoste.
</p>
</div>
</div>
@ -146,10 +141,7 @@
</h1>
<div>
<p>
Excepturi quasi rerum laudantium ab id totam. Quidem quia dolorum dolorem voluptatem iusto molestiae ad pariatur. Et blanditiis quod quia nemo natus. Provident praesentium tenetur corrupti.
</p>
<p>
Voluptates eos quaerat sunt quia. Id officiis nostrum sit nisi doloribus autem. Nisi accusamus sunt fuga in dolor consequatur. Quibusdam et velit nulla tenetur. At suscipit quo culpa.
Medlemskab koster et lille månedligt beløb, der endnu ikke er fastsat. Disse penge vil primært til finansiering af servere. Fricloud bliver midlertidigt hostet af OVH, et internationalt server hosting firma, men vi arbejder mod at hoste vores egne servere. Alle der udvikler Fricloud er frivillige.
</p>
</div>
</div>
@ -161,23 +153,38 @@
</h1>
<div>
<p>
Excepturi quasi rerum laudantium ab id totam. Quidem quia dolorum dolorem voluptatem iusto molestiae ad pariatur. Et blanditiis quod quia nemo natus. Provident praesentium tenetur corrupti.
Når du tilmelder dig en gratis internettjeneste er det dine personlige oplysninger der er produktet. Kunderne er typisk reklamebureauer, hvis interesse ligger i at skabe en detaljeret profil om dig som muligt. Derfor er det altid i internetvirksomhedernes interesse at indsamle meget data dig som muligt, alle platforme. Dette kan typisk være oplysninger som navn, adresse, interesser, seksuel orientering, men også gpsoplysninger og stemmeoptagelser. Somregel har alle de gratis internettjenester du bruger en detaljeret profil om dig, som de har finpudset over mange år, og som aldrig bliver slettet. Denne profil og dette data ejer du ikke - det gør virksomhederne. Dette er ikke ulovligt, for du har givet dem lov.
</p>
<p>
Voluptates eos quaerat sunt quia. Id officiis nostrum sit nisi doloribus autem. Nisi accusamus sunt fuga in dolor consequatur. Quibusdam et velit nulla tenetur. At suscipit quo culpa.
I 2013 der lækkede Edward Snowden masive mængder oplysninger som han havde anskaffet sig i forbindelse med hans arbejde som konsulent for den amerikanske efterretningstjeneste NSA. Disse oplysninger afslørede et globalt overvågningsnetværk, der inkluder Danmark, som indsamler information fra samtlige af de førnævnte internettjenester, i et forsøg at fange terrorister. Indtil skrevne dato er der ikke nogen dokumentation for at denne masseovervågning nogensinde han fanget en eneste terrorist. Til genæld er der masser af dokumentation for at dette globale overvågningsnetværk er brugt af den amerikanske regering til at overvåge fremmede statsledere til egen politisk gavn. Dog bliver privatpersoner også ramt. I et interveiw fra The Guardian beskriver Snowden hvordan NSA ansatte ville dele privatpersoners intime oplysninger, som for eksempel fotografier, for sjov. Dette er et grotesk eksempel en kultur i NSA der ser ned normale personers private oplysnigner, og bruger dem helt uden grundlag og regulering.
</p>
<p>
Distinctio ullam est est et eligendi aspernatur molestiae et. Aspernatur nam possimus cum quo reiciendis exercitationem. Consequatur autem nulla qui consequuntur et sit. Quia accusantium cupiditate totam alias dolorum impedit similique. Aperiam culpa voluptas sint iusto et similique similique.
</p>
<p>
Fugit repellendus consectetur incidunt saepe. Officia quia provident doloribus unde. Cupiditate numquam numquam et maxime sed doloremque. Officia dolore amet eaque veritatis aliquam recusandae rem. Facilis in voluptatem omnis.
</p>
<p>
Minus magni quia mollitia ut placeat. Voluptatem excepturi fugiat aut doloremque aperiam molestias. Voluptas sit sapiente perferendis eos vitae ut. Fugit velit ut voluptas nesciunt. Provident nihil quia et et neque assumenda accusamus.
</p>
<p>
Enim neque similique sequi enim. Vero provident dolore voluptatem et magni necessitatibus in omnis. Consequuntur eos perferendis debitis et. Distinctio ut iste ullam tempore expedita alias. Voluptatum velit temporibus qui sit sunt vel quam suscipit.
Intet af denne massive overvågning er ulovligt, for du har selv givet virksomhederne lov til at indsalme alt den data de vil om dig. Men sådan som internettet ser ud i dag er det rigtig svært at undgå. At have en personlig email-adresse eller en bruger et socialt medie er efterhånden en nødvedighed i det danske samfund. Hvis ikke du selv hoster disse tjenester er det umuligt ikke at være offer for masseovervågning, og det er desværre rigtig svært, og uden for den almindelige dasnke borgers rækkevigde, at hoste og administrere deres egne servere. Derfor bliver den almindelige borger nødt til at kompromis med de menneskerettigheder der beskytter vores privatliv, og desuden også kompromis med vores naturlige instikt til at beskytte hvad der er privat. De betyder at vi overbeviser os selv om for eksempel at masseovervågning bare er en nødvendig del af et højteknologisk samfund, eller at masseovervågning er okay, for du har jo ikke noget at skjule.
</p>
<div class="citation">
<p>
"Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say."
</p>
<label class="source">
Edward Snowden on <a href="https://www.reddit.com/r/IAmA/comments/36ru89/just_days_left_to_kill_mass_surveillance_under/crglgh2/">Reddit</a>
</label>
</div>
<h2 class="ui header">
læs mere
</h2>
<div class="ui list">
<div class="item">
<i class="external icon"></i>
<div class="content">
<a class="header" href="https://www.privacytools.io/index.html">
privacytools.io
</a>
<div class="description">
læs mere om hvordan du bliver overvåget og hvad du kan gøre ved det.
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div>
@ -188,17 +195,29 @@
</h1>
<div>
<p>
Join us and be free.
Fricloud er stadig under udvikling, men <a href="/">forsiden</a> kan du give os din mailadresse, og sender vi en mail når Fricloud er klar til at optage medlemmer.
</p>
<div class="ui one column grid">
<div class="center aligned column">
<button class="ui primary large button" href="#">
<button class="ui disabled primary large button" href="">
Bliv medlem
</button>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div>
<a class="anchor" id="contact"></a>
<div class="ui section divider"></div>
<h1 class="ui header">
Kontakt os
</h2>
<div>
<p>
Har du et spørgsmål til Fricloud? Vil du være med til at hjælpe projektet? Skriv en mail til en af vores <a class="link" href="#volunteers">frivillige</a>, og vi vil vende tilbage hurtigt vi kan.
</p>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>

160
images/logos/gitea.svg

@ -0,0 +1,160 @@
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no"?>
<!-- Created with Inkscape (http://www.inkscape.org/) -->
<svg
xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
xmlns:cc="http://creativecommons.org/ns#"
xmlns:rdf="http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#"
xmlns:svg="http://www.w3.org/2000/svg"
xmlns="http://www.w3.org/2000/svg"
xmlns:sodipodi="http://sodipodi.sourceforge.net/DTD/sodipodi-0.dtd"
xmlns:inkscape="http://www.inkscape.org/namespaces/inkscape"
width="512"
height="512"
viewBox="0 0 135.46667 135.46667"
version="1.1"
id="svg8"
sodipodi:docname="logo.svg"
inkscape:version="0.92.1 r15371"
inkscape:export-filename=""
inkscape:export-xdpi="48.000004"
inkscape:export-ydpi="48.000004">
<defs
id="defs2" />
<sodipodi:namedview
id="base"
pagecolor="#ffffff"
bordercolor="#666666"
borderopacity="1.0"
inkscape:pageopacity="0"
inkscape:pageshadow="2"
inkscape:zoom="0.70710678"
inkscape:cx="418.13805"
inkscape:cy="177.57445"
inkscape:document-units="mm"
inkscape:current-layer="layer2"
showgrid="false"
units="px"
width="256px"
showguides="false"
inkscape:window-width="1920"
inkscape:window-height="1137"
inkscape:window-x="1912"
inkscape:window-y="-8"
inkscape:window-maximized="1"
inkscape:pagecheckerboard="false"
inkscape:measure-start="283.373,243.952"
inkscape:measure-end="290.267,236.527">
<sodipodi:guide
position="0,0"
orientation="0,512"
id="guide3699"
inkscape:locked="false" />
<sodipodi:guide
position="135.46667,0"
orientation="-512,0"
id="guide3701"
inkscape:locked="false" />
<sodipodi:guide
position="135.46667,135.46667"
orientation="0,-512"
id="guide3703"
inkscape:locked="false" />
<sodipodi:guide
position="0,135.46667"
orientation="512,0"
id="guide3705"
inkscape:locked="false" />
</sodipodi:namedview>
<metadata
id="metadata5">
<rdf:RDF>
<cc:Work
rdf:about="">
<dc:format>image/svg+xml</dc:format>
<dc:type
rdf:resource="http://purl.org/dc/dcmitype/StillImage" />
<dc:title></dc:title>
</cc:Work>
</rdf:RDF>
</metadata>
<g
inkscape:label="Layer 1"
inkscape:groupmode="layer"
id="layer1"
transform="translate(0,-161.53334)"
style="display:inline">
<path
style="fill:#609926;fill-opacity:1;stroke:#428f29;stroke-width:1;stroke-linecap:butt;stroke-linejoin:miter;stroke-opacity:1;stroke-miterlimit:4;stroke-dasharray:none"
d="m 27.709937,195.15095 c -9.546573,-0.0272 -22.3392732,6.79805 -21.6317552,23.90397 1.105534,26.72889 25.4565952,29.20839 35.1916502,29.42301 1.068023,5.01357 12.521798,22.30563 21.001818,23.21667 h 37.15277 c 22.27763,-1.66785 38.9607,-75.75671 26.59321,-76.03825 -46.781583,2.47691 -49.995146,2.13838 -88.599758,0 -2.495053,-0.0266 -5.972321,-0.49474 -9.707935,-0.5054 z m 2.491319,9.45886 c 1.351378,13.69267 3.555849,21.70359 8.018216,33.94345 -11.382872,-1.50473 -21.069822,-5.22443 -22.851515,-19.10984 -0.950962,-7.4112 2.390428,-15.16769 14.833299,-14.83361 z"
id="path3722"
inkscape:connector-curvature="0"
sodipodi:nodetypes="sscccccsccsc" />
</g>
<g
inkscape:groupmode="layer"
id="layer2"
inkscape:label="Layer 2"
style="display:inline">
<rect
style="display:inline;fill:#ffffff;fill-opacity:1;stroke:none;stroke-width:0.24757317;stroke-opacity:1"
id="rect4599"
width="34.762054"
height="34.762054"
x="87.508659"
y="18.291576"
transform="rotate(25.914715)"
ry="5.4825778" />
<path
style="display:inline;fill:#ffffff;fill-opacity:1;stroke:none;stroke-width:0.26644793px;stroke-linecap:butt;stroke-linejoin:miter;stroke-opacity:1"
d="m 79.804947,57.359056 3.241146,1.609954 V 35.255731 h -3.262698 z"
id="path4525"
inkscape:connector-curvature="0"
sodipodi:nodetypes="ccccc" />
</g>
<g
inkscape:groupmode="layer"
id="layer3"
inkscape:label="Layer 3"
style="display:inline">
<g
style="display:inline"
id="g4539">
<circle
transform="rotate(-19.796137)"
r="3.4745038"
cy="90.077766"
cx="49.064713"
id="path4606"
style="fill:#609926;fill-opacity:1;stroke:none;stroke-width:0.26458332;stroke-opacity:1" />
<circle
transform="rotate(-19.796137)"
r="3.4745038"
cy="102.1049"
cx="36.810425"
id="path4606-3"
style="fill:#609926;fill-opacity:1;stroke:none;stroke-width:0.26458332;stroke-opacity:1" />
<circle
transform="rotate(-19.796137)"
r="3.4745038"
cy="111.43928"
cx="46.484283"
id="path4606-1"
style="fill:#609926;fill-opacity:1;stroke:none;stroke-width:0.26458332;stroke-opacity:1" />
<rect
transform="rotate(26.024158)"
y="18.061695"
x="97.333458"
height="27.261492"
width="2.6726954"
id="rect4629-8"
style="fill:#609926;fill-opacity:1;stroke:none;stroke-width:0.27444693;stroke-opacity:1" />
<path
sodipodi:nodetypes="cc"
inkscape:connector-curvature="0"
id="path4514"
d="m 76.558096,68.116343 c 12.97589,6.395378 13.012989,4.101862 4.890858,20.907244"
style="fill:none;stroke:#609926;stroke-width:2.68000007;stroke-linecap:butt;stroke-linejoin:miter;stroke-miterlimit:4;stroke-dasharray:none;stroke-opacity:1" />
</g>
</g>
</svg>

57
index.php

@ -3,21 +3,11 @@
<link rel="stylesheet" href="https://cdn.jsdelivr.net/npm/semantic-ui@2.4.2/dist/semantic.min.css"/>
<link rel="stylesheet" href="index.css"/>
<meta charset="UTF-8"/>
<title>Fricloud Forening</title>
<title>Fricloud forening</title>
<?php $thispage = "home"; ?>
</head>
<!--
<script>
function submitMail() {
if (confirm("Giver du samtykke til at FriCloud gemmer din e-mail, til at sende en notifikation når tjenesten åbner?")) {
var xmlHttp = new XMLHttpRequest();
xmlHttp.open( "GET", "https://fricloud.dk/submit?addr=" + document.getElementById('email-input').value, false ); // false for synchronous request
xmlHttp.send( null );
alert("Din e-mail er modtaget");
}
}
</script>
-->
<body>
<?php include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/includes/navbar.php'); ?>
@ -32,9 +22,17 @@
<p class=image-p" style="color: white; font-size: 1.3em;">
Fricloud forening er for os der mener vores privatliv ikke skal være til salg. Medlemskab, der giver adgang til alle tjenester foreningens servere, vil koste et mindre beløb om måneden.
</p>
<a class="ui huge inverted button" href="#">
<!--<a class="ui huge inverted button" href="#">
Bliv medlem
</a>
</a>-->
<div class="ui form">
<form onsubmit="submitMail()" action="#">
<div class="field">
<input type="text" name="email-input" placeholder="E-mail"/>
</div>
<button class="ui button" type="submit">Send mig en mail når Fircloud er klar</button>
</form>
</div>
</div>
</div>
<div class="ui stripe vertical segment" style="padding: 3em 0em;">
@ -47,7 +45,7 @@
<p>
Internettet som vi kender det er i stykker. For at bruge centrale tjenester som e-mail eller online drev, går vi hver dag kompromis med vores rettingheder. Hos Fricloud tror vi at kampen endnu ikke er tabt, og at ansvaret for forandring ligger i vores egne hænder. Fricloud forening er et forsøg de første skridt mod fælles frihed.
</p>
<a href="#">
<a href="about">
<p>Læs mere om foreningen ></p>
<!--<i class="angle right icon"></i>-->
</a>
@ -59,7 +57,7 @@
<p>
Det centale ved Fricloud er tjenesterne vi tilbyder. Teknologien bag tjenesterne er frit tilgængeligt for alle, men de kræver tid, serverplads og IT-kyndighed at adminstre. Hos Fricloud mener vi at ingen skal tvinges til at opgive deres rettigheder nettet, og tilbyder derfor at udføre denne adminstration for alle medlemmer.
</p>
<a href="#">
<a href="services/nextcloud">
<p>Læs mere om tjenesterne ></p>
<!--<i class="angle right icon"></i>-->
</a>
@ -71,8 +69,8 @@
<p>
Kun når vi selv driver og styrer de internettjenester vi bruger, kan vi stole dem. Kun når dette er gældende er vi sikre at målet aldrig er at høste personoplysninger for profit, men at stille de bedste tjenester til rådighed.
</p>
<a href="#">
<p>Læs om vores kritik af internettet ></p>
<a href="about/#privacy">
<p>Læs om vores privatliv nettet ></p>
<!--<i class="angle right icon"></i>-->
</a>
</div>
@ -102,12 +100,13 @@
</div>
<div class="column">
<a href="#">
<img src="images/logos/gitlab.png" alt="Gitlab" style="width: 125px;"/>
<img src="images/logos/gitea.svg" alt="Gitea" style="width: 80px;"/>
</a>
</div>
<div class="column">
<a href="#">
<img src="images/logos/etherpad.png" alt="Etherpad" style="width: 110px;"/>
<a href="#" style="color: Black; display: relative;">
<i class="big envelope outline icon" style="display: table-cell; vertical-align: middle; padding-right: 4px;"></i>
<label style="font-size: 1.5rem; font-weight: bold; display: table-cell; vertical-align: middle;">E-mail</label>
</a>
</div>
<div class="column">
@ -115,11 +114,6 @@
<img src="images/logos/mastodon.png" alt="Mastodon" style="width: 130px;"/>
</a>
</div>
<div class="column">
<a href="#">
<img src="images/logos/email.png" alt="E-mail" style="width: 100px;"/>
</a>
</div>
</div>
</div>
</div>
@ -136,6 +130,17 @@
</div>
<?php include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/includes/footer.php'); ?>
<!--<script src="https://cdn.jsdelivr.net/npm/semantic-ui@2.4.2/dist/semantic.min.js"></script>-->
<script>
function submitMail() {
if (confirm("Giver du samtykke til at Fricloud gemmer din e-mail, til at sende en notifikation når tjenesten åbner?")) {
var xmlHttp = new XMLHttpRequest();
xmlHttp.open( "GET", "https://fricloud.dk/submit?addr=" + document.getElementById('email-input').value, false ); // false for synchronous request
xmlHttp.send( null );
alert("Din e-mail er modtaget");
}
}
</script>
</body>
<!--
<div class="section bg-primary text-light text-center form-group form-horizontal">

Loading…
Cancel
Save